100% beszéd!

Az iskolai nyelvórán kevés beszédre van idő? Sokat felejtettél és szeretnél újra folyékonyan beszélni? Nem érdekel a nyelvtan, csak jobban szeretnél beszélni? A szóbeli nyelvvizsgára készülsz? Nem akarsz házi feladatot írni? Nem akarsz tankönyvből tanulni?

A 100% beszéd tanfolyamon a kommunikációs készségek közül a beszédre koncentrálunk. 15 témakör szókincsét dolgozzuk fel 30 óra alatt a Te szinteden. A tanórákon csak Te beszélsz változatos szituációs feladatokat megoldva, a tanárod csak javítja a hibáidat! Ha nem volt elég ebből 30 óra, további 2x30 órát vehetsz és ezzel a beszédkészséged akár egy nyelvi szintet is fejlődhet egy év alatt mindössze heti 2 óra tanulással!

Varos Nyelv Helyszín Kezdet Szint Óra Intenzitás Tanfolyam típus Csoport Listaár -10% a tandíjból: 2-3 tanfolyam egyben fizetve 11-19-ig (ár/tanfolyam) -15% a tandíjból: 4 tanfolyam egyben fizetve (ár/tanfolyam) -20% a tandíjból: 4 tanfolyam egyben fizetve 11.19-ig (ár/tanfolyam) Engedélyszám Cím Szintleírás lap Csoportszám Státusz