SuperShop

Igényeljen SuperShop kártyát most a www.supershop.hu/kartyaigenyles oldalon!

MI A SUPERSHOP?

A SuperShop a legnagyobb többpartneres hűségprogram Magyarországon. A SuperShop törzsvásárlójaként Ön névre szóló plasztik törzsvásárlói kártyán, vagy Erste SuperShop Bankkártyán, illetve Erste SuperShop Hitelkártyán gyűjtheti és válthatja be partnereinknél a SuperShop pontokat.

A SuperShop törzsvásárlói kártya előnyeit Ön 16 partnerünknél országosan több mint 800 elfogadóhelyen és bankfiókban élvezheti.

Pontkibocsátó és pontbeváltó partnereink:

INTERSPAR Hipermarketek, SPAR Szupermarketek, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházak,

OMV töltőállomások,

BURGER KING éttermek,

Prímaenergia Zrt. - PrimaNet webáruház,

Interticket-Jegy.hu webáruház,

BELLOZZO® olasz étterem,

NetPincér webáruház,

Papírmadár® üzletek,

BestByte webáruház és 1 budapesti üzlete (Budapest, XI. Allee Bevásárlóközpontban),

Kärcher Center – Store üzletek (Budapest XI. Budaörsi út, XIII. Váci út, Miskolc Stop Shop),

Katedra® nyelviskolák részt vevő iskolái

REGIO® JÁTÉK üzletek

SuperShop pontkibocsátó partnerek:

Erste Bank, 

UNION Biztosító és a

PremioTravel Utazásszervező Iroda

További részletek:  https://www.supershop.hu/partnereink/

Az elfogadóhelyek pontos listáját a honlapunkon könnyen megtalálhatja https://www.supershop.hu/elfogadohely-kereso/ oldalon.

HOGYAN GYŰJTHET SUPERSHOP PONTOKAT?

Fizetéskor nyújtsa át SuperShop kártyáját a pénztárosnak, aki automatikusan feltölti a vásárlás után járó pontokat az Ön kártyájára. A SuperShop programmal kapcsolatos akciókról a telefonos Ügyfélszolgálatunk mellett a sajtóból, szórólapokból, az internetről (www.supershop.hu) és az elfogadói hálózat üzleteiben is tájékozódhat.

Egyszerű pontkibocsátás:

100 Ft vásárlás = 1 pont

1 liter üzemanyag = 1 pont

Az OMV Töltőállomásokon a pontokat a következő termékek vásárlásához kapcsolódóan gyűjthetünk és válthatunk be: üzemanyagok, élelmiszerek, ételek, italok, újságok, dvd filmek, gépi autómosás, kenőanyagok és autóápolási termékek. SuperShop pontjait már az OMV webshopban is gyarapíthatja, vásárlásainál használja ott is SuperShop kártyáját: http://www.omv.hu/portal/01/hu/omv_hu/Egyeni_uegyfeleknek/Webshop

A SPAR és INTERSPAR áruházakban minden elköltött 200 Ft után 1 pontot kapunk. A vásárláskor a pontkiadás alól kivételt képeznek a következő termékek: szórólapban meghirdetett termékek (kivétel a SuperShop kártyabirtokosoknak meghirdetett többszörös SuperShop pontkiadás, illetve az extra pontjóváírás); szórólapban nem szereplő, esetileg meghatározott olyan aktivitások, melyekben árkedvezményt vagy egyéb kedvezményt biztosít vásárlóinak a SPAR Csoport; göngyöleg, SPAR vásárlási utalvány, Máltai adománykártya, újság, hűségakciós termékek. A felsorolt kivételek esetében 1 db technikai SuperShop pont kerül felírásra. SPAR ajándékkártya, valamint Elektronikus mobil egyenleg feltöltés vásárlásakor nem gyűjthető SuperShop pont, mivel ezek vásárlása fizetőeszköz-cserének minősül. Blokkvégösszeg kedvezményt nyújtó kupon beváltásakor az igénybe vett árkedvezmény okán 1 db technikai pont kerül felírásra. Ezzel egyidejűleg számos új és vonzó, kifejezetten SuperShop kártyabirtokosok részére fenntartott kedvezményt kínál a SPAR csoport. Az aktuális ajánlatokat keresse a SPAR és INTERSPAR szórólapjaiban és az áruházakban vagy a www.spar.hu oldalon.

Az Erste Bank 2010. október 14-étől kiemelt pontkibocsátó partnerként csatlakozott a SuperShop programhoz. Az együttműködés keretében a bank Erste SuperShop Hitelkártyát és Erste SuperShop Bankkártyát bocsát ki. Az új Erste SuperShop kártyák egyesítik a klasszikus hitelkártya vagy bankkártya, illetve a SuperShop törzsvásárlói kártya funkcióit, azaz fizetésre, készpénz felvételre és SuperShop pontgyűjtésre egyaránt használhatóak.

Az új Erste SuperShop kártyákat kizárólag az Erste Bank bankfiókjaiban igényelhetik az érdeklődők. További részleteket az Erste SuperShop bankkártyákkal kapcsolatban az https://www.erstebank.hu/hu/maganszemelyek/bankkartyak/erste-supershop-bankkartya oldalon, az Erste SuperShop hitelkártyákkal kapcsolatban pedig az https://www.erstebank.hu/hu/maganszemelyek/hitelkartyak/erste-supershop-hitelkartya oldalon olvashat.

Pontgyűjtés Erste SuperShop Bankkártyával és Erste SuperShop Hitelkártyával

Az Erste Bank az Erste SuperShop kártyával a SuperShop Pontkibocsátóknál végrehajtott vásárlási tranzakciók esetében – ideértve az OMV töltőállomásain történt üzemanyag vásárlást is – minden befejezett 100 Ft után – Erste SuperShop Bankkártya esetén 1 Pontot, Erste SuperShop Hitelkártya esetén 2 Pontot ad. Az Erste Pontok csak a partneri alappontokon felül kerülnek jóváírásra, az Akciós pontokhoz kapcsolódóan nem kerül sor Erste pont kibocsátásra.

Abban az esetben, ha az Erste SuperShop kártyával történt vásárlási tranzakcióról az Erste Bank rendszereiben szereplő információk alapján nem megállapítható, hogy SuperShop Pontkibocsátónál történt (pl. Díjneten keresztül végzett UNION számlafizetés), úgy a tranzakció összege után a nem Pontkibocsátóknál végzett tranzakciókra érvényes pontok kerülnek jóváírásra.

Az Erste Bank az Erste SuperShop Hitelkártyával a nem SuperShop Pontkibocsátóknál történő belföldi és külföldi MasterCard elfogadóhelyeken végrehajtott vásárlási tranzakciók esetében, minden befejezett 100 Ft után 1 pontot ad.

Erste SuperShop Bankkártyával a nem SuperShop Pontkibocsátóknál végrehajtott vásárlási tranzakciók esetében Erste pont nem gyűjthető.

További részletek az Erste SuperShop Bankkártya és Hitelkártya Pontgyűjtő Feltételei szerint: www.erstebank.hu.

Pontgyűjtés az UNION Biztosítónál

Ha az UNION Biztosítónál lakás, casco, baleset, egészség vagy meghatározott életbiztosítást köt, akkor a befizetett biztosítási díjak után 100 forintonként 1 SuperShop pontot, vagy egyszeri 1.000 SuperShop pontot írunk jóvá SuperShop pontfolyószámláján. A pontok gyűjtéséhez szerződéskötéskor szükséges a SuperShop kártyaszámot regisztrálni. Egyszeri regisztrációt követően minden díjfizetés után folyamatosan gyűlnek a pontok.

A pontok abban az esetben kerülnek jóváírásra, amennyiben a biztosítás szerződője és a Törzsvásárlói kártya tulajdonosa megegyezik. A részletes feltételeket elolvashatja a www.unionbiztosito.hu/supershop oldalon.

Pontgyűjtés a Prímaenergia Zrt. - PrimaNet webáruházban

A PrimaNet.hu online szakáruházban minden elköltött 100 forint után 1 SuperShop pont jár, a SuperShop kártyán összegyűlt pontokat pedig a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben: https://www.primanet.hu/ https://www.primanet.hu/blog/Igy-hasznalja-SuperShop-kartyajat-a-Primaneten

A PrimaNet.hu online szakáruházban a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés az Interticket-Jegy.hu webáruházban

A Jegy.hu online jegyértékesítő portálon minden elköltött 500 forint után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokkal a Jegy.hu oldalon megvásárolhatja belépőjegyét az ország mintegy 500 színházába, hangversenytermébe, mozijába, koncertjére vagy családi rendezvényére. A Jegy.hu webáruházban a SuperShop pontbeváltás átmenetileg szünetel. A Jegy.hu online jegyértékesítő portálon a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a NetPincér webáruházban

A NetPincér.hu online ételrendelési portálon több, mint 600 étterem kínálatából válogathat! Minden elköltött 200 forint után 1 SuperShop pont jár.

A SuperShop kártyán összegyűlt pontokkal a Netpincér.hu oldalon rendeléskor a fizetendő összeget részben vagy szinte egészben SuperShop pontokkal is fizetheti. 1 SuperShop pont 1 Ft-ot ér. A Netpincér.hu felületén a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a Papírmadár® üzletekben

A Papírmadár® papír-írószer és irodaszer szaküzleteiben minden elköltött 100 forint után 1 SuperShop pont jár.

A SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben.

A Papírmadár® üzleteiben a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a BestByte üzleteiben és webáruházban

A BestByte kijelölt üzleteiben és online webáruházában minden elköltött 500 forint után 1 SuperShop pont jár.

A SuperShop kártyán összegyűlt pontokkal a BestByte weboldalon történő rendeléskor vagy az üzletekben történő vásárláskor a fizetendő összeget részben vagy szinte egészben SuperShop pontokkal is fizetheti. 1 SuperShop pont 1 Ft-ot ér. A BestByte üzleteiben és online felületén a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

A BestByte.hu online webáruházában pontgyűjtés és pontbeváltás a szállítási díjra vonatkozóan nem lehetséges. Pontot beváltani a megrendelés szállítási költség nélküli értékének összegéig 1 pont=1 Ft értékben lehet, ha erre a pontfolyószámla egyenlege fedezetet nyújt.

Pontgyűjtés a Kärcher Center – Store üzleteiben

A Kärcher Center – Store részt vevő üzleteiben SuperShop pontokat Kärcher háztartási termékek vásárlása esetén gyűjthet. Minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben. A Kärcher üzleteiben a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a Katedra® nyelviskolákban

A Katedra® nyelviskolák részt vevő helyszínein minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre vagy szolgáltatásra beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben. SuperShop pontok a nyelvvizsga díjra vonatkozóan nem gyűjthetők és erre nem is válthatók be.  A Katedra® nyelviskolákban a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a REGIO® JÁTÉK üzleteiben

A REGIO® JÁTÉK részt vevő üzleteiben minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben.  A REGIO® JÁTÉK üzleteiben a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a PremioTravel Utazásszervező Irodában

A PremioTravelnél minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár az utazási csomagból (alapár).

2018. május 23-tól nemcsak a PremioTravel telefonos utazási információs vonalán keresztül, hanem bármely szerződött utazási irodában lefoglalt PremioTravel utazási csomag megvásárlásakor gyűjthető SuperShop pont. Egy foglalás esetén egy SuperShop kártyára tud pontot adni a PremioTravel, az utazás megrendelőjének a SuperShop kártya birtokosának kell lennie, a befizetésről kiállított számla is a kártyabirtokos nevére szól. A PremioTravelnél gyűjtött pontok az utazás megkezdése után két nappal kerülnek jóváírásra a kártyabirtokos pontfolyószámláján. A PremioTravelnél a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata és pontbeváltás nem lehetséges.

HOGYAN HASZNÁLHATJA FEL ÖSSZEGYŰJTÖTT PONTJAIT?

A SuperShopnál ez is egyszerű: bárhol, bármikor, közel bármire! Szinte bármely termékre, szolgáltatásra elköltheti pontjainak tetszőleges részét a SuperShop pontbeváltó Partnereinél. Amikor Ön szól a pontbeváltó partnernél, hogy a pontjaival fizetne, akkor minden egyes beváltott pont 1 Ft-tal csökkenti a fizetendő összeget.

Egyszerű pontbeváltás:

A programban résztvevő bármely pontbeváltó partner, bármely eladáshelyén 1 pont = 1 Ft értékben.

HOGYAN LEHET TAGJA ÖN IS A SUPERSHOP PROGRAMNAK?

Ön is mindössze 5 perc alatt tagja lehet a SuperShop programnak az ideiglenes kártyát is tartalmazó SuperShop kártyaigénylő lap segítségével. A kártyaigénylő lapot elveheti a SuperShop Partnerek elfogadóhelyein található SuperShop állványról.

Az Ön végleges, névre szóló, plasztik SuperShop kártyáját a kitöltött kártyaigénylő lap beérkezésétől számított 3 héten belül ingyenesen, postai úton juttatjuk el Önnek (az Ön által a kártyaigénylő lapon megadott címre). Ettől kezdve a végleges, plasztik kártyával már be is válthatja pontjait. További részleteket az ideiglenes kártyával kapcsolatban a  https://www.supershop.hu/ideiglenes-kartya-regisztracio/ oldalon olvashat.

Kártyaigénylését interneten keresztül is leadhatja a www.supershop.hu/kartyaigenyles menüpont alatt. Az online igényléskor kapott kártyaszám az UNION Biztosítónál azonnal használható és a biztosítások után járó pontok azzal is gyűjthetőek.

A SuperShop Partnerek saját kártyaképpel jelennek meg, a SuperShop oldalán Ön választhat közülük. (Az UNION Biztosító,  a Prímaenergia Zrt. - PrimaNet, az Interticket-Jegy.hu, Bellozzo® étterem a NetPincér, a Papírmadár®, a BestByte, Katedra® nyelviskola, a Kärcher és a PremioTravel esetében saját kártyakép nem választható).

Bármely kártyaképpel ellátott kártyát bármely Partnerünknél egyformán használhatja.

200 PONT KEZDÉSNEK…
Számunkra fontos, hogy mindig tájékoztatni tudjuk Önt a SuperShop kártyájával kapcsolatos eseményekről (pl. ha elveszti és megtalálják) vagy a program akcióiról, ezért kérjük, adja meg telefonszámát és e-mail címét is az igénylőlapon, amelyért 50-50 pontot kaphat.

A második, marketing kérdéseket tartalmazó részt is érdemes kitölteni, mert az összes kérdésre választ adókat

100 ponttal jutalmazzuk.

A SUPERSHOP PLASZTIK HŰSÉGKÁRTYA NYÚJTOTTA ELŐNYÖK

 • 1 pontot írunk jóvá kártyáján minden befejezett 100 Ft értékű vásárlása után, kivéve a SPAR és INTERSPAR üzletek, ahol minden befejezett 200 Ft értékű vásárlása után 1 pontot írunk jóvá kártyáján, illetve a NetPincér online ételrendelési portál, ahol szintén minden befejezett 200 Ft értékű rendelés után 1 pontot írunk jóvá pontfolyószámláján. Üzemanyag vásárlásakor literenként jár 1 pont. A Jegy.hu jegyértékesítő online portálon, illetve a BestByte üzleteiben és webáruházában minden elköltött 500 forint után 1 SuperShop pont jár.
 • Partneri körön belül vásárolva Erste SuperShop Bankkártyával 100 forintonként 1, Erste SuperShop Hitelkártyával fizetve 2 extra SuperShop pont jár.
 • A SuperShop kártyájának előnyét országosan több mint 800 elfogadóhelyen és bankfiókban élvezheti.
  1 kártya = 16 Partner; csak erre az egy kártyára van szüksége és 16 partnercégnél élvezheti a program előnyeit.
  Társkártyát igényelhet törzsvásárlói kártyájához, így közösen, egy pontfolyószámlán gyűjtheti a család a pontokat.
 • Extra pontakciós termékek vásárlásával gyorsabban gyarapíthatja pontjait.
 • Egyes termékekhez, termékcsoportokhoz kedvezőbb áron juthat hozzá partnereinknél SuperShop kártyabirtokosként.
 • Személyre szóló ajánlatokat kaphat postai vagy elektronikus úton.
 • Részt vehet kizárólag kártyabirtokosoknak szóló nyereményjátékokban értékes ajándékokért.
 • Partnereinknél az aktuális hűségakcióban felhasználhatja SuperShop pontjait, így még kedvezményesebben vásárolhatja meg a kínált termékeket.
 • Dupla pontot kap, ha születés- vagy névnapján vásárol és a kártyaigénylő adatlapján ezen adatait szerepeltette.

HOGYAN TUDHATJA MEG AKTUÁLIS PONTEGYENLEGÉT?

Minden hónapban elektronikus pontegyenleg értesítőt küldünk ki kártyabirtokosainknak, amelyben az elmúlt hónap könyvelt tételeiről, pontegyenlegéről értesítjük. Amennyiben Ön még nem adta meg e-mail címét, regisztráljon a www.supershop.hu/regisztracio oldalon.

Pontegyenlegét weboldalunkon kártyaszámával és jelszavával belépve is ellenőrizheti www.supershop.hu/bejelentkezes

TÖBBET SZERETNE MEGTUDNI A SUPERSHOPRÓL?

Ha a törzsvásárlói programmal kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele vagy javaslata van, hívja a SuperShop Kft. központi Ügyfélszolgálatát munkanapokon 8:00 – 17:00 óra között a (06-1) 481-6000-s számon, vagy írjon a 1476 Budapest, Pf. 249 címre, vagy küldjön e-mailt az ugyfelszolgalat@supershop.hu címre. A SuperShop Program Általános Részvételi Feltételeit megtalálja az elfogadói hálózat minden üzletében és a SuperShop Kft. honlapján is: https://www.supershop.hu/reszveteli-feltetelek/

SuperShop Kft.

Nyilvántartó Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbíróság

Cégjegyzékszám: 01-09-674945