GYIK

Egyéni nyelvtanfolyamokra vonatkozó kérdések:

A befizetést követően egyeztetett időpontban kezdjük meg a tanfolyamot, de legkésőbb 30 nappal a vásárlást követően.

Egy tanóra: 45 perc; 2 tanóra között 5 perc szünet van.

A tanfolyami szint a meglevő nyelvtudásodhoz igazodik.

Az egyéni képzések keretében választhatod a DUO (2 fős), vagy TRIO (3 fős) képzést is. Ilyen esetben a további résztvevők a Te ismerőseid, rokonaid, akivel / akikkel együtt szeretnél tanulni.

Hétköznap 7-21 óráig, szombaton 9-13 óráig.

A tanfolyam megvásárlásához nem szükséges a szintfelmérő. Annak érdekében viszont, hogy már az első órától azt és olyan szinten tanulhasd, amire valóban szükséged van, azt javasoljuk, hogy ha nem vagy kezdő, a vásárlást követően végezd el a szintfelmérőt. Ehhez kérjük, írj egy e-mailt a hello@katedra.hu címre!

8 órás: 45 nap, 16 órás: 60 nap, 32 órás: 120 nap a bérlet megvásárlásának napjától.

A tanfolyamon a termékleírásban megadott tananyagokat használjuk. A tanfolyamhoz szükséges tankönyveket webshopunkban is megveheted.

Az első egyezetett időpont előtt a tanárodtól egy meghívót kapsz e-mailben, amelyben található linkre kattintva tudsz a virtuális osztályterembe csatlakozni. Fontos, hogy legalább 5 perccel a kezdés előtt legyél a gépednél.

Csoportos nyelvtanfolyamokra vonatkozó kérdések:

A meghirdetett képzések garantáltan elindulnak a meghirdetett időpontban, óraszámban és ütemezéssel, amennyiben az arra jelentkezők száma eléri a képzés kezdete előtti munkanapon a meghirdetett minimum létszámot. Amennyiben a képzés indításhoz nem jelentkezik elegendő tanuló, az ügyfélszolgálat felveszi veled a kapcsolatot és egyeztet a lehetőségekről (lásd ÁSZF)

Egy tanóra: 45 perc; 2 tanóra között 5 perc szünet van.

A tanfolyam megvásárlásához nem szükséges a szintfelmérő. Ahhoz viszont, hogy biztosan a megfelelő szintű tanfolyamra kerülj beíratásra, javasoljuk, hogy a vásárlást megelőzően végezd el a szintfelmérőt (kezdő szinthez nem kell).

A tanfolyamon a termékleírásban megadott tananyagokat használjuk. A tanfolyamhoz szükséges tankönyveket webshopunkban is megveheted.

Az első tanfolyami időpont előtt a tanárodtól egy meghívót kapsz e-mailben, amelyben található linkre kattintva tudsz a virtuális osztályterembe csatlakozni. Fontos, hogy legalább 5 perccel a kezdés előtt legyél a gépednél.

További kérdéseid vannak... üzenj nekünk:

Üzenet