Magunkról

Üdvözlünk a KATEDRA nyelviskolában

Sikeresnek lenni a 21. században nyelvtudás nélkül nem lehetséges. Iskolánk 1990-ben azt a célt tűzte maga elé, hogy a lehető legtöbben lehessenek ebben az országban sikeres emberek. Azóta piacvezetővé vált iskolánk több százezer embert segített hozzá a sikeres élet alapját képező valóban használható nyelvtudáshoz.

A sikerhez

Nem hiszünk azokban a módszerekben, amelyek néhány hét alatt csodákat ígérnek, ahol alva / pihenve lehet tanulni, ahol gépek tanítanak.

A mi hitünk szerint a Te motivációd a mi diplomás és gyakorlott tanárunk tudásával kölcsönhatásba kerülve vezet el a sikerhez.

A cél eléréséhez szükséges órák száma adott, a cél eléréséhez szükséges idő Rajtad múlik: ha több időd van a tanulásra, gyorsabban érhetsz az utad végére, ha kevesebb, akkor lassabban.

Ha tényleg tudásra vágysz, akkor Te már készen állsz a sikerre és nem kell mást tenned, csak ránk bízni magad és engedni, hogy végigvezessünk azon a hosszú, buktatóktól sem mentes úton, amelynek a végén a kívánt nyelvtudás, és ezen keresztül a sikeres élet vár!

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindazok a feltételeket, amelyeket fontosnak tartunk (és reményeink szerint Te is fontosnak tartasz), folyamatosan és magas színvonalon biztosítani tudjuk számodra. Áraink kialakításakor a másik vezérelvünk, hogy azok az átlagos keresetűek számára is megfizethetőek maradjanak. Olcsóbb nyelviskolát biztos találsz, de ne feledd, hogy a nem megfelelően megválasztott iskolába fektetett pénz és idő elvész, mert nem lesz belőle használható nyelvtudás, nem jön létre a sikeres élet alapja!

Válaszd Te is azt a nyelviskolát, ahol már több mint 500000 tanuló érte el céljait és ahol havonta 1000-nél többen szereznek sikeres nyelvvizsgát!

23 városban működő iskolánk Budapesten 5 helyszínen, 53 színvonalasan felszerelt oktatóteremmel és 7 féle akkreditált nyelvvizsgával vár Rád, hogy megvalósíthasd álmaidat!

Tanulj és vizsgázz Te is a Superbrands és Magyar Brands díjas Katedra Nyelviskolában!

„KATEDRA® Nyelviskola – mindenki iskolája”